zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Re-fuse v2

Een echte Franse innovatie, de nieuwe versie van de Titanide Re-Fuse V2 elektronische module, ontworpen om een veilige damp op mechanische mod te garanderen, heeft nieuwe functies en veel functies die meestal gereserveerd zijn voor elektronische mods en boxes.

De positieve pen uitgerust met een magneet zorgt nu voor een perfecte grip op de batterij.

De Re-Fuse komt terug in zijn versie V2, altijd exclusief van Titanide en biedt meerdere functies om een ​​veilige damping te garanderen met je mechanische mods, zelfs met een zeer lage weerstand.

De Titanide Re-Fuse V2 wordt geleverd in de vorm van een slanke elektronische module, die plaatsvindt in uw 18650 mechanische mod, tussen de batterij en de dop.

Het positieve koperen contactvlak is nu omgeven door een magneet. Dit laatste komt niet in direct contact met de batterij (het zorgt alleen voor de weerstand van de Re-Fuse V2 met de batterij en vermijdt zo verlies van geleidbaarheid). Alleen de centrale messing stift (heel iets dikker dan de magneet) maakt contact.

De Titanide Re-Fuse V2 is compatibel met de meeste mechanische mods in 18650 met de volgende kenmerken:

- Binnendiameter van de buis (maximum): 19,3 mm

- Intern formaat van de 18650-buis die de hoogte van de Re-Fuse V2 (3,9 mm) kan compenseren

- De veerpen van de Re-Fuse V2 moet in contact zijn met het gladde deel van de binnenkant van de buis (zonder een schroef)

Installatie van Titanide Re-Fuse V2:

Let op: Het is belangrijk om de polariteit van de plaatsing van de Re-Fuse en de batterij in de mechanische mod te respecteren.

De Re-Fuse V2 bevindt zich op de pluspool van de batterij, de gladde zijde (zonder component) Re-Fuse V2 (pad met magneet).

functies:

AAN / UIT-functie: 5 klikken op de schakelaar vergrendelen / ontgrendelen uw mod (zoals op een doos of een elektronische mod).

Zelflossende zekering: permanente bescherming tegen kortsluiting.

Accepteert weerstanden van 0.165 ohm.

Snijd uit 10 seconden continu gebruik.

Bescherming tegen overmatige ontlading van de batterij (maximaal 2,6 V)

Refusev2
keyboard_arrow_up